Preview
Het licht in
het donker

ZUIVER & PUUR is een praktijk voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling via ET-Healing. Zij heeft als missie mensen bij dit proces te helpen en te ondersteunen.

Luisteren naar je gevoel

Het gebeurt zo vaak dat we niet de juiste keuze voor onszelf maken. We durven deze vaak niet te maken uit angst. Of we kunnen deze keuze vaak niet maken, omdat we ons nog niet bewust zijn van ons gevoel. Met ET-Healing kunnen we hier verandering in brengen. Tenminste, als je dit zelf écht wilt. Je bent altijd afhankelijk van je eigen intrinsieke motivatie als je iets wilt bereiken.

010 - IdeaCreated with Sketch.

Bewustwording

Pas wanneer je ergens bewust van bent kun je hier verandering in aanbrengen. Door je bewustzijn te ontwikkelen kun je dus steeds meer veranderingen aanbrengen in je leven.

Persoonlijke  ontwikkeling

Door je Zelf steeds verder met laagjes af te pellen, te ont-wikkelen als het ware, kom je steeds dichter tot je eigen kern. Hierdoor ga je steeds betere keuzes voor je Zelf maken.

Gevoel

Door meer naar je gevoel te luisteren ga je uiteindelijk steeds betere keuzes voor je Zelf maken. Daarnaast zorgt delen van gevoel(ens) voor een diepere laag van communicatie en verbinding.

Wat is ET-Healing

ET-Healing is een (hulp)middel om te komen tot bewustwording. In het kort komt het er op neer dat een healer channeled met een buitenaardse gids (ET staat voor Extra Terrestrial). Dit betekent eigenlijk dat er contact wordt gelegd met een energievorm (of frequentie) van een buitenaardse dimensie (= een hogere frequentie). Via dit contact wordt er een energetisch veld gecreëerd, tussen healer en ontvanger, waarin informatie ontvangen wordt. Met deze informatie kan de ontvanger vervolgens bewust worden gemaakt over zijn/haar doel, probleem of reden van bezoek. Pas als je ergens bewust van bent kun je hier verandering in aanbrengen. Ook kunnen er fysieke klachten weggenomen worden.
Na het healing gedeelte volgt kort het coaching gedeelte, waarin besproken wordt hoe de ontvangen informatie nu in de praktijk gebracht kan worden door de ontvanger.

BLOG

Angst

16 april 2020

Als we over angst praten dan weet iedereen denk ik wel wat we met angst bedoelen. Iedereen is wel eens angstig geweest. Zeker in deze tijd met het hele gebeuren rondom het coronavirus. Maar wat is angst nou precies? Waar komt dit vandaan? Hoe ga ik om met angst? Kan ik mijn angst de baas zijn of is deze angst mij de baas?

Wat is bewustwording

20 januari 2020

Bewustwording is een actief proces. Een proces dat in beweging blijft op moment dat dit eenmaal begonnen is. Het moment waarop dit begint is het moment waarop je even stil staat en met jezelf in gesprek gaat. Je leeft dan niet meer op de automatische piloot, je wordt dan niet meer geleefd,  maar je neemt even de tijd om eigenlijk wat afstand te nemen van het leven om hierover na te denken. 

Over mij

Mijn naam is Vincent van Noord, geboren op 26 mei 1977 te Rotterdam. Vanaf mijn 30e levensjaar ben ik bezig met mijn proces van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. In deze periode heb ik heel veel uitdagingen en beproevingen gekend. Ik noem dit (voor het gemak) de donkere periode in mijn leven. Hierna is de zon gaan schijnen en is door de synchroniciteit van het leven ET-Healing op mijn pad gezet. In  zeer korte tijd heeft dit mij ontzettend veel mooie dingen gebracht. Uiteindelijk heeft dit alles ertoe geleidt dat ik via mijn eigen praktijk mensen mag gaan helpen bij hun eigen proces van bewustwording en zelfontwikkeling. Een droom die eindelijk mag gaan uitkomen.  

De reden dat ik goed ben in wat ik doe is omdat ik volledig zuiver en puur ben. Mensen voelen zich veilig en op hun gemak bij me. Ze zijn in staat om de informatie beter tot zich te nemen, omdat ze zich meer kunnen ontspannen. Daarnaast heb ik zelf dit proces doorlopen, ben ik als het ware ervaringsdeskundig en weet ik dus waar ik over praat.

TARIEVEN

ET-Healing & Coaching - sessie in praktijk of op afstand

(60-75 min, inclusief geluidsopname sessie)

€ 75,- excl btw

Inspiratiegesprek - gesprek in praktijk, op locatie of digitaal

(60 min, inclusief geluidsopname gesprek )

€ 60,- excl btw

Tevens in te huren als spreker, of het geven van presentaties, op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

CONTACT

ZUIVER & PUUR
Praktijk voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling via ET-Healing

Vincent van Noord
Doctor Kuyperstraat 12
2982 XD Ridderkerk
Tel: +31(0)6 178 479 24
E-mail: vincent@zuiverenpuurcoaching.nl

KvK: 76859010
btw: NL003141491B20

STEL EEN VRAAG
OF MAAK EEN AFSPRAAK!

Versturen