Preview
Angst
16 april 2020

Als we over angst praten dan weet iedereen denk ik wel wat we met angst bedoelen. Iedereen is wel eens angstig geweest. Zeker in deze tijd met het hele gebeuren rondom het coronavirus. Maar wat is angst nou precies? Waar komt dit vandaan? Hoe ga ik om met angst? Kan ik mijn angst de baas zijn of is deze angst mij de baas?

Wat is bewustwording
20 januari 2020

Bewustwording is een actief proces. Een proces dat in beweging blijft op moment dat dit eenmaal begonnen is. Het moment waarop dit begint is het moment waarop je even stil staat en met jezelf in gesprek gaat. Je leeft dan niet meer op de automatische piloot, je wordt dan niet meer geleefd,  maar je neemt even de tijd om eigenlijk wat afstand te nemen van het leven om hierover na te denken. 

Luisteren naar je gevoel
8 januari 2020

Luisteren naar je gevoel klinkt zo ontzettend makkelijk om te doen. Maar in de praktijk blijkt dit vaak een stuk lastiger. Dit komt door ons hoofd en onze gedachten. Ons gevoel is onze kapitein op ons eigen schip. Hier kun je blind op varen. Zij laat ons altijd weten of iets goed of niet goed voor ons is.

Wat is persoonlijke ontwikkeling
3 januari 2020

Als ik in de Van Dale zoek op de betekenis van ontwikkelen, dan krijg ik de volgende vijf betekenissen:

1. tot volle wasdom brengen
2. zich ontwikkelen (a) tot volle wasdom komen; (b) ontstaan
3. ontwerpen en maken: een nieuw product ontwikkelen
4. (bij niet digitale foto’s) door bepaalde bewerkingen het beeld tevoorschijn halen
5. beschaving, kennis bijbrengen, = vormen

Wat is ET-Healing
31 december 2019

ET staat voor Extra Terrestrial hetgeen buitenaards betekent. En healing staat voor heling of helen. Wat er gebeurt is dat de healer, degene die de healing verzorgd, contact maakt (channeling) met een energetische gids (een energie met een veel hogere frequentie dan dat wij hebben) van een buitenaardse dimensie.

CONTACT

ZUIVER & PUUR
Praktijk voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling via ET-Healing

Vincent van Noord
Doctor Kuyperstraat 12
2982 XD Ridderkerk
Tel: +31(0)6 178 479 24
E-mail: vincent@zuiverenpuurcoaching.nl

KvK: 76859010
btw: NL003141491B20

STEL EEN VRAAG
OF MAAK EEN AFSPRAAK!
Versturen