Preview

"JA TEGEN MEZELF ZEGGEN!"

Wat ik ook voor een hele lange tijd niet gevoeld heb:

 • Ik voelde me niet gelukkig, voldaan en tevreden over mijn leven. Er leek altijd wel iets te missen.
 • Ik geloofde niet in mezelf. En vertrouwde niet op mezelf. Er was altijd dat stemmetje in mij wat zei: "gaat je toch niet lukken" of "je kunt het toch niet".
 • Dat ik er mocht zijn gewoon zoals ik was... Ik voelde geen bestaansrecht. Gewoon mezelf zijn leek niet voldoende.
 • Dat ik alles uit mijn leefde haalde. Dat ik mijn hoogste potentie leefde. 

Lange tijd heb ik vanuit mijn hoofd geleefd. Me laten leiden door mijn ratio en ego. Controle willen houden over mijn leven, omdat ik niet wilde voelen. Ik wilde simpelweg de pijn, op diepere lagen, niet voelen. Hier ben ik later ziek door geworden. Zowel letterlijk als figuurlijk.  

Hoi, mijn naam is Vincent. Welkom in mijn (oude) leven. Om maar niet te hoeven voelen ben ik gaan "vluchten". En door dit "vluchten" dieper in de problemen gekomen. Door dit vluchten ontzettend veel mee moeten, of mogen, maken. Hierdoor letterlijk ook heel ziek geworden, waardoor ik nu geen dikke darm meer heb. Maar ook heb ik een aantal burn-outs mogen meemaken, en heb ik te maken gehad met somberheid en depressiviteit. Ik zal je de rest besparen, want de lijst is lang... 

Door bewustwording heb ik hier verandering in mogen aanbrengen. Door bewustwording heb ik inzichten opgedaan en mijn pijnen en angsten kunnen helen. Ik heb mijn focus weten te verleggen van "buiten mij" naar "binnen mij". Hierdoor heb ik weer verbinding met mezelf weten te krijgen en ben ik gaan (durven) leven vanuit mijn gevoel.

Kies voor jezelf
en
Leef je mooiste leven

ZUIVER & PUUR heeft als missie anderen te helpen, en te inspireren, bij hun proces van bewustwording (levensproces), met als doel de verbinding met zichzelf terug te vinden. Hierdoor kunnen zijn hun mooiste leven gaan leven en creëren we met elkaar een betere wereld. 

Door deze veranderingen ervaar ik nu meer voldoening en blije momenten in mijn leven. Ik voel mij in mijn kracht staan, en ik kan mezelf goedkeuren! Hierdoor durf ik ook mijn droom te leven. Mijn droom om een eigen coachingspraktijk op te starten, en hiemee mensen verder te helpen groeien en ontwikkelen.

Voel ik dit altijd volledig voor 100%? Nee, ik heb soms ook mijn mindere momenten. EN tegelijkertijd kan ik zeggen dat ik wel 100% van mezelf houd, en ik me voor 100% gelukkig voel. En dit heb ik nog nooit zuiver en puur, oprecht, tegen mezelf gezegd. Hoe mooi, bijzonder en dankbaar is dat!

Wat ik jou ook voor de volle 100% kan vertellen, is dat ik een diep (ziels)verlangen heb om anderen te helpen bij hun levensproces. Bij hun groei en ontwikkeling. Om anderen de hulp en de ondersteuning te bieden die ik ook zo nodig heb gehad in mijn levensproces. Om anderen te helpen hun pijnen en angsten onder ogen te zien. EN om deze te mogen helen. Want door dit te doen, open je voor jezelf de weg naar een mooier en gelukkiger leven. 

Dus zeg JA tegen jezelf. Ik zeg JA tegen mezelf en ben klaar om :

 • Voor mezelf te kiezen en voor mezelf te gaan staan!
 • Mezelf goed te keuren en mezelf goed genoeg te vinden!
 • In mezelf te geloven en op mezelf te vertrouwen!
 • Mijn pijnen en angsten onder ogen te zien en deze te gaan helen!
 • Mijn volledige potentieel te leven!
 • Mijn mooiste leven te gaan leven!

MEER WETEN?

 • Gratis kennismakingsgesprek.
  Wil je écht serieus aan de slag met jouw leven? En heb je hier hulp bij nodig?
  Vul dan even je gegevens in, onderaan deze pagina, en stuur me een verzoek tot gratis kennismaking. Dit gesprek zal ongeveer 45 min duren, is gratis, en het geeft ons de mogelijkheid om te voelen of er een wederzijdse klik en vertrouwen is. Dit is namelijk een voorwaarde voor de juiste hulp en ondersteuning.
 • Volg, en like, ZUIVER & PUUR op Facebook & Instagram

CONTACT

ZUIVER & PUUR
Praktijk voor bewustwording, groei en persoonlijke ontwikkeling

Vincent van Noord
Tel: +31(0)6 178 479 24
E-mail: vincent@zuiverenpuurcoaching.nl

KvK: 76859010
btw: NL003141491B20

VUL JE GEGEVENS IN INDIEN JE:
- Een vraag wil stellen
- Een verzoek wil sturen tot het maken van een gratis kennismakingsgesprek