Preview

De makkelijkste manier om 
te verkopen via internet

Ja, ik wil EEN ONePage SHOP

Met OnePage shop heb je snel en
gemakkelijk je eigen mini webshop!

Snel een simpele webshop!

Op zoek naar een simpele manier om jouw product of dienst te verkopen via internet? Dan is OnePage Shop precies wat je zoekt. Geen uitgebreide webshop, maar 1 overzichtelijke pagina met jouw aanbod. Wij bouwen je OnePage Shop en vervolgens kun je zelf gemakkelijk aanpassingen doen aan teksten en foto’s. Ook kun je met een handomdraai producten toevoegen of bijwerken. Of het nu om een nieuw soort gadget gaat of je nieuwe eBook, wij regelen het voor je: binnen 7 werkdagen online!

Eenvoudig verkopen

Verkoop fysieke & digitale producten online in een handomdraai

Automatische verzending

Verzend automatisch digitale bestanden (pdf, video, mp3): hoef jij niets aan te doen!

Automatische facturatie

Per bestelling wordt autmatisch een factuur gegenereerd en verzonden naar de klant. 

Mobile friendly

Werkt perfect op alle apparaten (Responsive)

Support

Hulp nodig? Onze helpdesk staat voor je klaar!

No limits

Groeit je onderneming en heb je extra producten? Geen probleem!

OnePage Shop 
449,-

34,95 per maand
(ex btw, jaarlijks gefactureerd)

Inclusief
Eenvoudig producten toevoegen
Afrekenen via o.a.
iDeal, Paypal & Creditcard

10 emailadressen
hosting
automatische updates
Toegang tot het CMS
Telefonische helpdesk
Beveiligde website (SSL certificaat)

Selecteren

Alles in 1 oplossing

OnePage Shop biedt een alles in 1 oplossing: wij bouwen je OnePage Shop, verzorgen je domeinnaam en e-mailadres(sen). Om jouw OnePage Shop te laten ontwikkelen betaal je eenmalig een bedrag van €349,- (ex btw). Daarnaast betaal je 29,95 per maand (ex btw, jaarlijks gefactureerd). Wij verrassen je niet met hoge rekeningen achteraf. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent.

• Gemakkelijke Webshop
• Automatische facturen
• Zelf eenvoudig tekst en foto’s aanpassen
• Eenvoudig producten toevoegen
• Eigen domeinnaam
• 10 e-mailadressen
• Hosting & Automatische updates
• Persoonlijke helpdesk
• Beveiligde verbinding doormiddel van een SSL certificaat

Wanneer kan mijn webshop online? Kan ik snel beginnen met verkopen?

In principe kan je shop binnen 7 werkdagen online staan. Dit hangt uiteraard af van de snelheid waarmee jij de nodige informatie en content kunt aanleveren. Maar als jij snel bent dan zijn wij dat ook! Wij bouwen je webshop, sturen je de conceptversie en na akkoord zetten wij hem online.

Moet ik zelf nog iets regelen?

Wat is een OnePage

Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste content. Daarnaast zul je een mollie account moeten aanmaken, maar ook daarbij kunnen wij je helpen. Verder regelen wij je website, domeinnaam, SSL certificaat, webshop, etc. Mocht je hier nog vragen over hebben kun je altijd even contact opnemen!

Ik heb al een domeinnaam, wat moet ik doen?

Geen probleem dat je zelf al een domeinnaam hebt gekocht. We kunnen deze van je overnemen, of de DNS gegevens van je domein aanpassen zodat je website gekoppeld is aan het domein.

Is de webshop ook te gebruiken op smartphones?

Je OnePage Shop is volledig responsive, dit betekend dat hij volledig is geoptimaliseerd voor het gebruik op alle soorten devices. Of klanten nu willen kopen vanachter hun pc, vanaf hun tablet of smartphone: OnePage Shop is doing the job

Krijgen mijn klanten een factuur?

OnePage Shop genereert bij iedere verkoop automatisch een factuur. Je hebt dus geen omkijken naar de administratieve afhandeling van je verkopen.  Deze factuur kun je voorzien van jou gegevens en bedrijfslogo.

Wat kost een simpele webshop?

OnePage Shop laat je al bouwen vanaf 449,- euro. Daarnaast betaal je 29,95 per maand (ex btw, jaarlijks gefactureerd)

voor je OnePage Shop, email, domeinnaam, SSL certificaat, toegang tot het CMS en support. Wij rekenen geen extra kosten per verkocht product.

Hoeveel producten kan ik online verkopen?

In principe kun je onbeperkt producten toevoegen aan je webshop. Echter, OnePage Shop is een eenvoudige manier om snel online te verkopen. Echter, OnePage Shop is niet aan te raden als je van plan bent een groot aantal artikelen te gaan verkopen, of artikelen met verschillende variabelen. OnePage Shop is voornamelijk gericht op ondernemers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om producten online te kunnen verkopen.

Is OnePage Shop een simpele manier om online te verkopen?

Ja, OnePage Shop is een van de makkelijkste manieren om online producten te kunnen verkopen. Geen ingewikkelde systemen, codes of plugins die crashen: gewoon een simpele webshop die jou in staat stelt snel en eenvoudig te kunnen verkopen.

Contact

Meer weten? Laat je e-mailadres en telefoonnummer in het contactformulier achter. Vervolgens neemt een van onze medewerkers contact met je op.

Vragen? Bekijk hier de meest gestelde vragen! 
Bellen kan ook: 078 - 203 2000
Liever contact via Whatsapp? 06 535 121 91

Ik wil meer weten over OnePage Shop!

© OnePage.nl